Medewerkers – Huisartsenpraktijk S.J.van Beukering – Soesterberg
Rademakerstraat 91 3769 BC Soesterberg Tel:0346 724024
Header afbeelding

Medewerkers

S.J. van Beukering

Huisarts

Sjouk van Beukering is sinds 2009 werkzaam als huisarts en werd in 2015 praktijkhouder.
Ze heeft veel werkervaring in de stad Utrecht en omliggende dorpen. Geboren in Drenthe, heeft zij van oudsher altijd een dorpspraktijk willen starten. Wonende te Utrecht met haar man en twee kinderen, heeft zij in Huisartsenpraktijk S.J. van Beukering de ideale combinatie gevonden tussen de medische mogelijkheden van de grote steden en het kleinschalige karakter van Soesterberg met haar bosrijke ligging. Verder is zij ook afgestudeerd in de Medische Biologie en is zij bevoegd tot Universitair Docent. Ze heeft spreekuur op maandagwoensdag en donderdag. (Big registratie: 39.060.24.8301)


I. Verhoeven

Huisarts

Inge Verhoeven is sinds 2012 werkzaam als huisarts. Dokter Verhoeven heeft diverse arts-ervaringen opgedaan in het buitenland. Tevens heeft ze een periode als arts gewerkt bij Altrecht, met tussendoor ook meerdere periodes als AGNIO in het ziekenhuis. Zij is een bekwame huisarts en u treft haar op de dinsdag en de vrijdag. (Big registratie: 49.065.55.0301).


Bianca, Wendy & Hanneke (invallers: Nagihan, Petra, Lena en Marga)

Doktersassistentes:
Bloedprikken/ Ouderenzorg/ Assistente spreekuur

Bianca is u welbekend in onze praktijk. Zij werkt 2,5 dagen in de week, en u treft haar aan de balie en op het assistentespreekuur op de donderdag en de vrijdag. Eén dagdeel in de week verzorgt zij onze ouderzorg en komt dan vooral bij de mensen thuis.

Wendy werkt ondertussen (na het afronden van haar stage in onze eigen praktijk 1 juli 2021) alweer 1 jaar als een fijne bekwame doktersassistente. U treft haar op de woensdag en aan de balie, en op de dinsdag bij het bloedprikken en het assistente spreekuur.

Hanneke werkt per 1 augustus 2022 op de maandagdinsdag en donderdag. Zij heeft al 6 jaar ervaring, en u ziet haar aan de balie of op het assistentenspreekuur. Binnenkort zal ook zij bloedafname op afspraak verzorgen.

Bij de assistentes kunt u met allerhande vragen terecht. Mochten zij onverhoopt afwezig zijn, dan treft u Petra, Lena, Marga of Nagihan: onze vaste invalsters.


Hester Strengholt    

POH Somatiek (Diabetes / Hart & vaatziekten)

Hester werkt in onze praktijk sinds februari 2019. Zij kwam vers van de opleiding tot POHs, en is een zeer bekwame praktijkondersteunster somatiek vanwege haar jarenlange ervaring en ruime kennis opgedaan in de thuiszorg. Zij heeft veel levenservaring en heeft zich nu gespecialiseerd op het gebied van Suikerziekte en Hart & Vaatziekten. Hester werkt op maandag en vrijdag.


Fija van der Weide

POH GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg)

Fija werkt sinds december 2019 in de praktijk. Fija is een geroutineerde POH-GGZ. In diverse psychologische instellingen heeft zij werkervaring. Dit maakt dat zij over een brede en rijke kennis beschikt op allerlei psychische en/of psychiatrische gebieden en zodoende ook veel te bieden heeft op allerlei fronten. Fija is er op de maandag en de donderdag, en u maakt een afspraak met haar via de assistente.


Anne Bosga

Praktijkmanager

Met ingang van 1 augustus 2022 is Anne onze leuke en daadkrachtige praktijkmanager, wie de uitdagingen van de toekomst niet uit de weg gaat of schuwt. Zij is een ervaren praktijkmanager, en kent goed de weg in de zorgsector. Ze werkt ook voor een andere praktijk in onze eigen regio (Unicum), wat het delen van regionale kennis en kunde ten goede komt.