Inzage EPD – Huisartsenpraktijk S.J.van Beukering – Soesterberg
Rademakerstraat 91 3769 BC Soesterberg Tel:0346 724024
Header afbeelding

Inzage EPD

Kijk dit filmpje, als u wilt weten wat MedMij voor u kan betekenen.

Benieuwd naar een demoversie van MedMij? Bekijk hier de demoversie.

MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen gezondheidsprofessionals en hun patiënten. Huisartsenpraktijk S.J. van Beukering is daarom aangesloten bij juist deze instantie.

Een belangrijk voordeel van zo’n Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO) op uw computer is, dat in een PGO al uw gezondheidsgegevens van al uw verschillende zorgaanbieders verzameld kunnen worden welke dan in 1 oogopslag te zien zijn. Het gaat dus om gegevens van zowel uw ziekenhuis, de verloskundige, de fysiotherapeut, de huisarts als de apotheek, etc, etc.

U kunt zich aanmelden op: medmij.nl.

Noodzakelijk uitwisseling van medische gegevens (nacht en weekend).

Het is erg belangrijk dat de dienstdoende huisarts van de Huisartsenpost in uw dossier mag en kan kijken, als u medische hulp nodig heeft buiten praktijktijden. Kijk daarom ook op het menublad ‘Toestemming LSP’.

Ziet u ook de toegevoegde waarde in van de gegevensuitwisseling tussen huisarts, huisartsenpost en apotheek, klink dan hier om direct bij Huisartsenpraktijk S.J. van Beukering uw toestemming voor het LSP te verlenen.